Welkom bij Ontplooi

Ontplooi verzorgd ondersteuning op diverse aandachtsgebieden, zoals:

  • Cursussen en opleidingen gericht op de gezondheidszorg
  • Klinische lessen en deskundigheidsbevordering voor zorgprofessionals
  • Vaatdiagnostiek op locatie (enkel/teen-arm index metingen)
  • Verpleegkundige zorg en begeleiding van patiënten en hun familie

Jacobine Melis aan het woord

Eigenaar Ontplooi, docent/trainer en verpleegkundig zzp’er

Fijn dat u mijn website bezoekt! De kans dat u hier ‘per ongeluk’ bent beland, lijkt me nogal klein. Wellicht hebben we eerder kennis gemaakt of gaat dit nog gebeuren, in ieder geval bent u bij Ontplooi welkom! Dit bedrijf is vanuit passie en veelzijdigheid ontstaan.

Groeien, ontwikkelen oftewel ontplooien is een dynamisch gebeuren. Tot voor kort kon ik me vooral erg goed vinden in de tekst “Stilstand is achteruitgang”. Omschrijf het zoals u wilt, maar er was weinig tot geen stilstand. Met uitzondering van de momenten dat ik sliep. Ik geloof dat we in staat zijn om zelfstandig te ontwikkelen, maar ook dat het leven ons ontplooit. Soms worden de kreukels strak gestreken en die strijkbout is echt niet altijd comfortabel. Toch mag het resultaat er zijn! U mag er zijn en ik mag er zijn.

Door de tijd heen heb ik mogen ervaren dat ontplooiing ook voortkomt uit rust nemen en het allemaal even bekijken. Van dichtbij of vanaf een afstand. Dit levert verrassende inzichten op en de uiteindelijke kwaliteit wordt beter! Echt! Ik voel me bevoorrecht om te mogen doen wat ik leuk vind. Ontplooit u met me mee?

Jacobine Melis

Eigenaar

Heeft u ons aanbod voor 2022 al bekeken?

O.a. Wondzorg, Compressietherapie en Enkel/Teen Arm Index