1-24-uurs zorg

Het motto van Ontplooi is “wat nodig is, is nodig”. Dit betekent dat wij de zorg en begeleiding geven die noodzakelijk is. Wenst u hulp bij het douchen of dient er 24 uur per dag iemand aanwezig te zijn? Het is allemaal mogelijk. Het doel kan zijn om u te helpen met revalideren. Wij helpen u dan weer op de been. Daarnaast kunnen we u en uw familie ondersteunen wanneer genezing menselijkerwijs niet meer mogelijk is. Wij hebben een groot netwerk, waardoor wij ook kunnen verwijzen naar anderen wanneer dit nodig is. Neem in alle gevallen van zorg, zowel letterlijk als figuurlijk, contact met ons op!

main du patient sur bouton de la pompe à morphine

Vaardigheden

We zijn zowel bevoegd tot als bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Het is natuurlijk erg fijn dat we ons eigen opleidingscentrum binnen handbereik hebben. Daar voorzien docenten ons van de nieuwste informatie en richtlijnen. Ontplooi heeft ook nauw contact met de industrie, waardoor we snel op de hoogte zijn wanneer er nieuwe oplossingen zijn bedacht. We geloven dan ook in een samenwerking met alle disciplines om de zorg voor u zo optimaal mogelijk te kunnen verzorgen.

Keurmerk

Het is goed om te weten dat Ontplooi over alle benodigde registraties, verzekeringen en keurmerken beschikt. Denk bijvoorbeeld aan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, BIG-registratie of certificering bij KIWA. Hiermee leveren we een bijdrage aan de supervisie van derden, omdat professionaliteit bij ons hoog in het vaandel staat.